Wat is Biozar en hoe wordt het gebruikt?

Biozar® Original kan het beste geconsumeerd worden met fruit- of groentesappen, die een hoge dosis lycopeen bevatten. Voorbeelden hiervan zijn tomatensap, rozenbottels en watermeloen. Innemen met drinkwater kan ook. Een kleine dosering per dag (3-6 ml/1-2 theelepels) is ruim voldoende. Biozar® Original wordt regelmatig door een erkend labora- torium getest. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Biozar® Original heeft, door toevoeging van Venkel, als doel het immuunsysteem te onder- steunen.

Door het gebruik van Biozar® Original kan de ijzerwaarde naar beneden gaan want deze word omgezet in zuurstof. Daarom is het ook belangrijk dat u voldoende ijzer binnen krijgt via de normale voeding of in de vorm van Roosvice Ferro of Iron Vital (biologisch).

100% Natuurlijk

Biozar® Original is 100% natuurlijk. Ons voedingspatroon van de laatste 40 jaar is enorm veranderd. Gelukkig ontstaat er een mentaliteitsverandering. We letten er vaker op of onze verse groenten, fruit, brood en vlees biologisch zijn. We lezen beter de etiketten, bewegen meer en gaan bewuster met ons lichaam om.

Biozar® Original bestaat uit kruiden en plantenextracten. Wat er in zit, daar maken we niet zo’n geheim van. Venkel ondersteunt het immuunsysteem. Biozar® Original bevat o.a.:
• Venkel
• Iers mos
• Maca
• Wu wei zi
• Steviolglycosiden (uit Stevia)

Het geheim van Biozar® Original is niet zozeer de bestanddelen. Maar meer de manier waarop die bij elkaar gebracht zijn en het fermentatieproces wat er aan vooraf is gegaan. Biozar® Original is vrij van gluten en bevat geen smaakversterkers of andere chemische bestanddelen.